Selecteer een pagina
Home AymanBBQ

Welkom op mijn website

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Mijn naam is Suleyman Ayman en ik ben geboren in Adana, dat ligt in het zuiden van Turkije. Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters. In 2009 ben ik naar Nederland gekomen en woon en werk ik in Tilburg.

Mijn grote hobby is koken. Thuis kook ik met veel plezier en dat doe ik ook graag voor jou. Als je wilt kom ik als privé kok bij je thuis of op locatie lekkere kebap op een houtskool barbecue bereiden. Ideaal voor feesten, bruiloften, partijen en bedrijfsuitjes. Het vlees wordt ter plekke op de door mij meegebrachte barbecue bereid. De kebap smaakt heerlijk met de dagverse salades die ik zelf maak. Uiteraard kan ik ook zorgen voor borden, bestek en andere benodigdheden.

Wat is kebap?

Kebap is een heel lekker traditioneel lamsvleesgerecht, afkomstig van de Turken en Arabieren. Het wordt in de oven of op de barbecue klaargemaakt met heerlijke kruiden. Wat ik voor je klaarmaak is ‘sis kebap’ op de houtskool barbecue. Dit lamsvleesgerecht wordt traditioneel alleen met salades gegeten. De gerechten bevatten dus geen sauzen of bijgerechten als rijst en friet. Het kruidige vlees en de salades komen het best tot hun recht op deze traditionele manier.

Welkom op mijn website

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Mijn naam is Suleyman Ayman en ik ben geboren in Adana, dat ligt in het zuiden van Turkije. Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters. In 2009 ben ik naar Nederland gekomen en woon en werk ik in Tilburg.

Mijn grote hobby is koken. Thuis kook ik met veel plezier en dat doe ik ook graag voor jou. Als je wilt kom ik als privé kok bij je thuis of op locatie lekkere kebap op een houtskool barbecue bereiden. Ideaal voor feesten, bruiloften, partijen en bedrijfsuitjes. Het vlees wordt ter plekke op de door mij meegebrachte barbecue bereid. De kebap smaakt heerlijk met de dagverse salades die ik zelf maak. Uiteraard kan ik ook zorgen voor borden, bestek en andere benodigdheden.

Wat is kebap?

Kebap is een heel lekker traditioneel lamsvleesgerecht, afkomstig van de Turken en Arabieren. Het wordt in de oven of op de barbecue klaargemaakt met heerlijke kruiden. Wat ik voor je klaarmaak is ‘sis kebap’ op de houtskool barbecue. Dit lamsvleesgerecht wordt traditioneel alleen met salades gegeten. De gerechten bevatten dus geen sauzen of bijgerechten als rijst en friet. Het kruidige vlees en de salades komen het best tot hun recht op deze traditionele manier.

Hoe kun je bestellen?

In Tilburg en omstreken ben ik als privé kok beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. Je kunt mij reserveren en het menu naar keuze bestellen via de website. Ik vraag je minimaal een week van te voren te bestellen. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact op om je wensen te bespreken. Ook kom ik graag naar je locatie kijken, zodat ik kan bepalen wat ik mee moet nemen om er een geslaagde barbecue van te maken. Leuk om te weten is dat de barbecue het hele jaar door besproken kan worden, onafhankelijk van het weer. Zijn er nog onduidelijkheden, vragen of speciale wensen dan hoor ik ze graag. Je kunt mij altijd bereiken via de website.